~ PENANG WASABI ~

FEEL THE HEAT

Thursday, September 26, 2013

Mayat Lelaki Pakai Coli Mati Jatuh Kondominium?


Kisah mayat lelaki bercoli mati jatuh kondominium Taman Datu Senu , Sentul terungkai apabila mangsa dipercayai jatuh ketika cuba memecah masuk salah satu rumah penduduk kondiminiun berkenaan. Lelaki bercoli tersebut maut sejurus terjatuh dari tingkat 12 bangunan terbabit.

Mayat mangsa yang berusia 26 tahun kemudian ditemui oleh pengawal keselamatan pukul 6.30 pagi. Menurut penduduk, mangsa cuba untuk memecah masuk rumah melalui balkoni bersama seorang lagi rakannya.Malangnya tindakannya mereka disedari oleh tuan rumah. Dalam keadaan yang panik, kedua-dua mereka cuba melarikan diri namun salah seorang daripada mereka terjatuh dan mati ditempat kejadian.

Daripada penyiasatan awal polis, tiada dokumen penting dijumpai dibadan mangsa kecuali tiga telefon bimbit, kunci pendua dan seutas tasbih.Polis mengklasifikasikan kes tersebut sebagai mati mengejut. Mayat akan dihantar ke Hospital Kuala Lumpur untuk pemeriksaan lebih lanjut. Namun persoalan mengenai mayat lelaki tu memakai coli masih belum terjawab.

Penang Wasabi..

No comments:

Post a Comment