~ PENANG WASABI ~

FEEL THE HEAT

Tuesday, August 16, 2011

Murtad DUMC : Video kedua serbuan JAIS & pengakuan murtad!Blog Screw kuat terus mendedahkan kebenaran disebalik serbuan JAIS di DUMC yang difitnah oleh Malaysiakini dan blog2 pembangkang. Video bahagian kedua majlis Thanksgiving Diner di GMDU ini sendiri menunjukkan bukti Melayu Islam telah membuat pengakuan diatas pentas beliau sudah murtad,tidak lagi mengikuti ajaran Islam .

Puak-puak PAS tak nampak lagi ka ada agenda murtad sedang berlaku ? Mengapa UMNO pulak disalahkan sebagai dalang yang membawa JAIS menyerbu gereja berkenaan. Anda boleh nilai sendiri penganjur yang disoal oleh JAIS tetapi majlis tetap diteruskan.

Sudah terang lagi bersuluh,apa lagi yang nak dipertahankan oleh khawarij PAS terhadap Gereja Evengelis yang ternyata terlibat secara langsung memurtadkan umat Islam. Rakan blogger Skrewkuat turut mendedahkan konspirasi Teresa Kok DAP dan Annou Xavier dari persatuan peguam katolik cuba menutup gerakan murtad umat Islam.

Sebelum menonton bahagian kedua majlis Thanksgiving Dinner di GMDU eloklah kita mengetahui perancangan dan konspirasi antara Teresa Kok dan Annou Xavier (peguam daripada Persatuan Peguam Katolik) dalam usaha menutup gerakan memurtadkan umat Islam oleh GMDU. Annou Xavier telahpun merancang bersama Teresa Kok untuk mempertahankan Kumpulan 12 di mana hanya 8 orang sahaja setakat ini yang boleh 'dikawal' mereka.

Annou Xavier jugalah yang telah mengeluarkan surat meminta penangguhan daripada Kumpulan 12 bagi memberi kenyataan kepada JAIS pada minggu lepas. Penangguhan ini disifatkan satu tindakan menghina JAIS dan DYMM Sultan Selangor. Persoalannya di sini, mengapa Kumpulan 12 ini perlu diwakili peguam daripada Persatuan Peguam Katolik? Kenapa Persatuan Peguam Katolik dan Teresa Kok beria-ia ingin mempertahankan tindakan Kumpulan 12 hadir ke GMDU?

Bagi menutup konspirasi tersebut, mereka akan melibatkan peguam-peguam Islam YANG SEALIRAN dengan mereka bagi mempertahankan Kumpulan 12 dan sokongan daripada Father Goh Kiat Ping yang dikatakan faham selok-belok Islam dan Kristian bagi menyelesaikan kes ini. Mereka juga merancang berkomplot dengan Kumpulan 12 supaya tidak memberi sebarang kenyataan semasa temuduga dengan pihak JAIS.

Kumpulan 12 juga akan dipertemukan dengan PAS secara tertutup kerana Teresa Kok melihat hanya PAS sahaja YANG BOLEH DIPERKUDAKAN BAGI MENUTUP GERAKAN MURTAD yang dijalankan gereja. Kita tunggu apa kenyataan PAS selepas ini. Patutlah PAS asyik menyalahkan UMNO dalam isu ini. screwkuat69.blogspot.com

Penang Wasabi..

No comments:

Post a Comment