~ PENANG WASABI ~

FEEL THE HEAT

Saturday, May 26, 2012

Shabery Cheek kena buat report pada PM mengapa Himpunan Jutaan Belia Putrajaya 'gagal' mengatasi Himpunan Belia Selangor!


Sedih! Itulah perkataan yang dapat diungkap apabila melihat dari sambutan anak muda belia Selangor kepada Himpunan dan Konvensyen Belia Selangor yang berlangsung sama tarikh dengan Hari Belia Negara 2012 di Putrajaya.

Inilah sifat dengki yang ditunjukkan oleh pemimpin pakatan rakyat yang mana tidak senang duduk melihat jutaan anak muda bergerak ke Putrajaya berbekalkan semangat untuk mempertahankan negara dari anasir-anasir liar pakatan haram.
Anwar juga nampaknya telah diketepikan dengan meletakkan mukanya di bawah sekali yang membawa maksud beliau tidak mendapat tempat di Selangor lagi walaupun menjadi penasihat negeri Selangor. Beza dengan gambar pemimpin no.1 Malaysia yang mana identitinya dihormati dan diletakkan di atas sekali walaupun bukan majlis nya.

Rasa hormat pada Anwar sudah kian luntur dan pudar dikaca mata pemimpin Selangor. Inikah PM ke-7 Malaysia?Sambutan yang 'hangat' di Kompleks Belia dan Kebudayaan Negeri Selangor begitu ketara dengan bukti bergambar yang didedahkan oleh blogger x-PKR yang berjaya menyusup masuk ke sana.

Sumber : JawaBer6

Penang Wasabi..

No comments:

Post a Comment